Karu totuus Michael Jacksonin kännisekoilusta paljastui – katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Michael Jacksonista on tähden kuoleman jälkeen tehty mitä uskomattomimpia paljastuksia. Äskettäin popparin sisko LaToya väitti miehen haamun kummittelevan ja muun muassa steppaavan heidän lapsuudenkotinsa lattioilla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt sanaisen arkkunsa on avannut Michael Jacksonin ystävä Mark Lester, joka kertoi popin kuninkaan nauttineen jopa kuusi viinipulloa päivässä. Entinen lapsitähti paljasti salakuljettaneensa alkoholisoituneen popparin hotellihuoneeseen pulloja.

Lesterin mukaan tähti joi unettomuutensa takia, ja vuoden 2009 tienoilla alkoholin nauttiminen lähti käsistä. Ystävän mukaan Jacko oli juovuksissa silloinkin, kun tämä piti tärkeän pressitilaisuuden, jossa hän ilmoitti tulevasta This Is It -konserttisarjastaan.

– Michael sammui hotellin sänkyyn. Lääkäri kertoi hänen juoneen kaksi kolmasosaa viskipullosta. Hän oli kännissä kuin käki. Jackson selvisi tarpeeksi pystyäkseen pitämään This Is It -puheen, josta hän selvisi juuri ja juuri, kertoi ystävä The Sun -lehdelle.

Michael Jackson kuoli propofol-lääkkeen yliannostukseen kolmen kuukauden päästä lehdistötilaisuudesta. Arkistovideolla tähti nähdään kuitenkin pitämässä puhetta pressitilaisuudessa. Sekavasti käyttäytyvää popparia katsellessa jokainen voi itse päättää tahollaan, onko tähti selvin päin vai ei.