Ällistyttävä taidemuoto: Nainen maalaa lentokoneiden suihkumoottoreilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nykytaiteen määritelmä on usein kiistojen keskiössä, koska ihmiset eivät aina tiedä, mitä voi väittää taiteeksi ja mitä pelkäksi roskahömpäksi. Nyt Floridan West Palm Beachilla taidettaan tekee lentokoneen suihkumoottorin ilmavirtoja apunaan käyttävä nainen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Jet Art -maalariksi itseään kutsuva Princess Tarinan Von Anhalt näyttää Associated Press – uutistoimiston videolla, kuinka hän heittää hurrikaanien voimalla liikkuvien ilmavirtausten avulla maalia tyhjälle maalausalustalle. Von Anhalt heittää maalia taulun pintaan niin kauan, kunnes on saanut aikaiseksi huipputeoksen erikoista maalaustekniikkaansa apuna käyttäen.

Nainen on pukeutunut sukelluspukuun ja suojalaseihin. Taiteilija toivoo, että ihmiset tajuaisivat hänen tekevän taidettaan ilman rajoituksia tätä uutta tapaa käyttäen. Hän ei pysty samaan omassa ateljeessaan, ja omien sanojensa mukaan hän tekeekin taideteoksillaan historiaa. Hän ikuistaa maalaukseen sen pienen hetken, jolloin maali roiskuu taiteeksi.