Schwarzenegger-imitaattori lähti ajelulle – julkaisi videon verkossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Toimintatähti Arnold Schwarzeneggerilla on eräs elokuvamaailman tunnusomaisimmista puheäänistä. Miehen itävaltalainen aksentti on omaperäisyytensä takia useasti naurun ja imitaation aihe.

Nyt kanadalainen näyttelijä Will Sasso on myös herättänyt huvittuneisuutta YouTube-palvelussa julkaisemallaan imitaatiovideolla. Hän ajelee autollaan ja huutelee aggressiiviseen sävyyn muille autoilijoille ja jalankulkijoille.

Tosielämän Arnold muun muassa hermostuu autoilijoiden hitaudesta ja kiinnittää huomiota hemaisevaan neitokaiseen tien poskessa. Hän myös kuuntelee musiikkia mukana laulaen ja polttelee sikaria ajaessaan.

– Mitä v**tua teet? Tämä on hevonpaskaa! Kommentoi Will Sasso liikenteessä liikkuvia autoja videolla.