Basement Jaxxin musiikkivideolla eläimellistä menoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin viime kesänä esiintynyt elektronista tanssipoppia soittava Basement Jaxx tekee paluun musiiikin julkaisemiseen muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen. Yhtyeen tuore musiikkivideo jättää katsojansa suun auki, sillä siihen on mahdutettu kerralla koko maailma.

Brittiläinen tanssipopin titaaniryhmä Basement Jaxx on julkaissut uuden singlen nimeltään Back 2 the Wild. Kappaleella esiintyvät korealaiset laulajat Miss Emma Lee ja Baby Chay. Musiikkivideolla sen sijaan nähdään sirkeän värikkäässä taustassa hytkyviä leopardiasuisia naisia, monenkirjavia ja lähes epileptisiä taustakuvia sekä kukkia, kaloja ja yksi apina.

Basement Jaxx on Felix Buxtonin ja Simon Ratcliffen 90-luvulla suursuosioon noussut yhtye. Aiemmin kaksikon videoilla on nähty muun muassa Bollywood-parodioita ja ihmiskasvoisia apinoita. Yhtye on julkaissut viisi studioalbumia.