Burleskitähti hehkuu sensuellina – musiikkivideota ei suositella epileptikoille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallikaunotar Dita von Teese on tehnyt uraa myös burleskitaiteilijana, näyttelijänä ja muusikkona. Hänet nähtiin vastikään esittelemässä Michael Schmidtin suunnittelemaa ja arkkitehti Francis Bitonin mallintamaa kristallein koristeltua 3D-tulostettua iltapukua, joka on maailman ainoa laatuaan.

Nyt 40-vuotias Dita Von Teese nähdään 30 Seconds to Mars -yhtyeen tuoreella Up In The Air -musiikkivideolla. Hänet nähdään näyttelijänäkin tunnetun Jared Leton luotsaaman bändin videolla muun muassa riistuuntumassa kimalteleviin alusvaatteisiin ja ratsastamassa mekaanisella härällä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kahdeksanminuuttisella mahtipontisella musiikkivideolla nähdään myös muun taiteilija Damian Hirschin töitä, yhdysvaltalaiset telinevoimistelijat Jordan Wieber ja McKayla Maroney sekä kirjailija Neil Strauss mehiläisten peittämänä. Videon alussa nähdään varoitus, jossa sitä ei ruudussa nopeasti välähtelevien kuvien vuoksi suositella valoherkästä epilepsiasta kärsiville.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Dita von Teese, oikealta nimeltään Heather Renee Teese, on tunnettu amerikkalainen burleskitaiteilija, joka on toiminut myös näyttelijänä, stripparina ja mallina. Viime vuosina von Teese on poseerannut useita kertoja myös Playboy-lehden sivuilla. Näyttelijäurallaan hänet on nähty muiden muassa elokuvissa Romancing Sara jaMatter of Trust. Hän oli naimisissa Marilyn Mansonin kanssa vuosina 2005 – 2006.