Tässäkö vuoden surkein TV-mainos? Muodostui heti nettihitiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mainoselokuvien kuvaamisen käytetään usein suuria rahasummia ja jopa satoja työtunteja. Kalifornian Burbankissa sijaitsevan autoliikkeen mainos on kuitenkin kaikessa yksinkertaisuudessaan viihdyttävä ja tuo mieleen lähinnä 80-luvulla lopulla kuvatun sketsin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Arlen’s Transmission on korjannut ja kaupannut autoja jo 25 vuotta. Mainoksessa nähdään murtaen englantia puhuva yrittäjä, joka ajelee vähäpukeisten naisten kanssa pitkin teitä ja intoutuu peräti tanssimaan neitokaisten kanssa yrityksensä etupihalla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mainosvideon taustalla soi itämaisia vaikutteita omaava rallatus, ja yrittäjä kertoo huoltavansa niin kotimaisia kuin ulkomaalaisia autoja. Mainosvideota on katsottu muutaman päivän sisällä yli miljoona kertaa.