Vammautunut tanssija liikutti Talent-tuomarit: ”Valtava lahjakkuus!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet esiintyvät taiteilijat, tanssijat ja laulajat ovat kertoneet poptähti Michael Jacksonin suurimmaksi esikuvakseen ja inspiraation lähteekseen. Näin on myös erään rujon herrasmiehen laita, joka päätti koettaa onneaan Brasilian Talent-kilpailussa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Edy Style -niminen mies menetti komeat piirteensä lapsuuden onnettomuudessa, mutta hänen unelmansa esiintymisestä oli kuitenkin suurempi kuin pelko epäonnistumisesta. Mies kertoi saaneensa aikoinaan kipinän tanssimiseen nähtyään Jacksonin esiintymisiä televisiosta.

20 vuoden harjoittelun jälkeen Edy uskaltautui kilpailuun ja hän hurmasi tuomariston ja yleisön uskomattomilla kyvyillään. 28-vuotiaan miehen toinen käsi on poikki, mutta sekään ei estänyt häntä liikkumasta taianomaisen kevyesti lavalla. Liikuttuneiden tuomarien mielestä Style osoitti esityksellään valtavaa taiteellista lahjakkuutta.