Kurvikas Kardashian lehden kannessa: ”En ole kauniimpi laihana”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianien julkkisperhe on viettänyt viime aikoina lomaansa Kreikassa. Paparazzien haaviin on päätynyt uima-asussaan muun muassa perheen kaunotar Khloe Kardashian, joka otti aurinkoa yhdessä Kourtney-siskonsa kanssa.

Nyt Khloe Kardashian on poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. 28-vuotias brunette on kamppaillut aiemmin paino-ongelmien kanssa. Julkkistähti lihoi Robert-isänsä kuoleman jälkeen. Nyt Khloe kertoo olevansa terveemmässä kunnossa kuin aiemmin.

– Olen tyytyväinen itseeni. Olen aina tiennyt, etten ole kuten Kim tai Kourtney. Olen aina hyväksynyt sen. En ole omasta mielestäni kauniimpi laihana, kertoi Khloe Kardashian lehdelle.

khloekardashian05052013

Taannoin koomikko Russell Brand kertoi Chelsea Lately -keskusteluohjelmassa haluavansa harrastaa Kardashianien sisarusten kanssa ryhmäseksiä. Mies paljasti haaveensa suoraan naisille päin naamaa, jolloin Khloe innostui mainostamaan Brandille siskonsa Kimin raskausajan vaginaa. Russell hekumoi lähetyksessä loputtomasta vaahtoavan maidon ja orgasmien virrasta.