Vau! Kissa näyttää koirille miten agilityä harrastetaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Agility mielletään yleensä koirien kanssa tapahtuvaksi esterataharrastukseksi, jossa tarvitaan ketteryyttä ja toisinaan myös nopeutta. Agilitya voi harrastaa myös muiden lemmikkieläinten kanssa, ja nyt internetissä nähdään video, jolla nähdään kahdeksan kuukautta vanhan Suki-kissan esteratahyppelyä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kissojen kanssa harrastettava agility vaatii omistajaltaan erittäin pitkäjänteistä työtä, sillä kuten moni tietää, osaavat mirrit olla hyvinkin peroonallisia eläimiä. Yleensä kissojen kanssa harrastettava esteratahyppely onkin omistajan ja eläimen välillä tapahtuvaa liikunnallista ja hauskaa puuhaa.

YouTubeen MiGoAsCHiMi-nimimerkin lataama video osoittaa, että myös pikkukissat nauttivat agilityharrastuksesta. Videolla esiintyvä Suki pomppii esteitä sydämensä kyllyydestä, vaikka välillä intoutuukin menemään omia reittejään. Myöhemmin videolla nähdään myös muita kaksikon esittämiä temppuja ja tottelevaisuutta vaativia tehtäviä.