Koira ei halunnut isännältä suudelmaa – tuloksesta nettisensaatio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yleensä eläinvideoissa nähdään joko poikkeuksellisia kykyjä ja temppuja tai sitten suloista ja söpöä hellanlettasmateriaalia. Nyt internetissä leviää video, jossa näytetään koira, jota ei yksinkertaisesti huvita hempeillä omistajansa kanssa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Koiran omistaja yrittää houkutella koiraa pusuttelemaan kanssaan, mutta rauhallinen pörröturkki tekee mielummin jotain muuta kuin panee kuononsa kovaäänisesti huutavan omistajansa suulle. Koira soittaa kelloa, estää pusun tassulla ja tiputtelee asioita omistajan eteen esteeksi.

Videon hauveliini on todennäköisesti opetettu hienosti välttelemään omistajansa huulet törröllään tapahtuvia lähestymisyrityksiä, mutta huvittavan videosta tekee se, että tempuillaan koira näyttää aidosti kyllästyneen pusujen vonkaamiseen.