Kuinka kameralle poseerataan? Nuori mies näytti mallia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki tietävät ihmisten lataavan internetiin yleensä itsestään vain edustavia kuvia, joissa poseerataan leveästi hymyillen tai suu supullaan huulet törröttäen. Eräs nuori mies näyttää nyt videolla mallia, miten kameralle poseerataan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kaveri kiusaa poikaa, että hän ottaa pian valokuvan. Kuvattavana oleva nuori mies ei kuitenkaan tiedä, että häntä kuvataan koko ajan videolle ja pyytelee, että hänestä ei otettaisi valokuvaa ollenkaan.

Kuvattavana oleva nuorukainen välttelee kameraa viimeiseen saakka. Kun kuvaaja alkaa laskea takaperin 3, 2 ja 1, väläyttää lopulta kameraa vältellyt poika kuvaan leveän hymyn. Hupaisa poika poseeraa hienosti, vaikka näyttää lähes pelkäävän kameraa.