Las Vegasin tuorein villitys: Nopein dildo voittaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Las Vegas tunnetaan parhaiten massiivisista kasinoistaan. Uhkapelien ystäville on tarjolla jos jonkin sortin paheita, joiden äärellä voi voittaa tai menettää rahansa. Perinteisten blackjackien, hedelmäpelien ja rulettien ohelle on ilmestynyt nyt hieman epätavallisempi peli.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Seksilelukilpailussa ihmiset lyövät vetoa nopeimman vibraattorin puolesta. Säännöt ovat yksinkertaiset, sillä kahdeksan tekopenistä asetetaan lähtöviivalle ja laitetaan käyntiin. Vibraattorit liikkuvat huristen hiljalleen kohti maaliviivaa ja ensimmäisenä perille löytänyt on voittaja.

– Kyseessä ei ole kaikista eniten aivoja vaativa kilpailu, mutta ainakin se on Kenoa monimutkaisempi. Tämä saa ihmiset todella kiihdyksiin, kilpailun järjestänyt Fun Factory -seksileluvalmistajan toimitusjohtaja Frederic Walme kuvailee.

Huffington Post -lehden mukaan seuraavat dildokilpailut järjestetään Las Vegasin sijaan New Yorkissa. Tapahtumassa kerätyt rahat lahjoitetaan seksuaalisten vähemmistöryhmien oikeuksia ajaville järjestöille.