Maailmassa on vielä toivoa: Tämä kannustaa auttamaan lähimmäistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oletko tehnyt tänään päivän hyvän työn? Se voi olla vanhuksen kauppakassien kantaminen, autonsa kanssa hätään joutuneen pelastaminen tai vaikkapa ystävän piristäminen postikortilla. Päivän hyvän työn voi myös tehdä liikenteessä huomaavaisesti käyttäytyen.

Ihmisten hyvistä liikenneteoista internetiin koottu videokooste on virkistävää vaihtelua ylenpalttisten sekoiluvideoiden rinnalle. ArkadiYM93-nimimerkki on editoinut kojelaudalla olevan kameran kuvaamaa videomateriaalia reilun viiden minuutin pituiseksi pätkäksi, ja kooste on saavuttanut muutamassa viikossa liki 1,4 miljoonaa katsojaa.

Videolla nähdään muun muassa, kuinka ihmiset auttavat kernaasti kissoja ja vanhuksia kadun ylittämisessä. Kooste antaa ihmisten röyhkeyteen ja välinpitämättömyyteen kyllästyneille toivoa, ja kannustaa kaikkia auttamaan toinen toistamme.