Miehen 45-kiloiset kivekset operoitiin: ”Kuin uusi mies!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime vuonna otsikoihin nousi ympäri maailmaa lasvegasilainen Wesley Warren Jr., jonka kivekset kuuluivat maailman suurimpiin. 45-kiloiset kivekset olivat kuitenkin miehelle niin suuri rasite, että hän astui lopulta julkisuuteen kerätäkseen rahaa leikkausoperaatioon.

Nyt 44-vuotias mies on saanut tarpeeksi rahaa kokoon ja käynyt pienennyttämässä kiveksensä. Wesley Warrenin jättikiveksia operoitiin niin, että niiden sisällä ollut nestemäinen massa poistettiin. Operaatio pyrittiin tekemään siten, ettei miehen penis ja kivekset vahingoittuisi leikkauksen aikana.

Warren pääsi äskettäin jo sairaalasta ja toipuu paraikaa kotonaan. Lääkärien mukaan on tärkeää seurata, miten miehen sukuelinten alueen iho alkaa parantua. Hän on nyt 45 kiloa kevyempi – kiitos leikkauksen.

– On paljon televisio-ohjelmia muodonmuutoksista, mutta tämä on todellinen muodonmuutos. Hän on käytännössä kuin uusi mies, kertoi tohtori Joel German Las Vegas Review -lehdelle.

Wesley Warren kertoi aiemmin kivestensä olevan niin suuret, ettei hän pysty pukemaan housuja jalkaansa. Eriskummalliset ”säkit” myös haittasivat hänen vessassa käyntiään ja kävelemistään. Masentunut mies toivoi, että leikkauksen ansiosta hän saisi elämäänsä oikeita ystäviä ja parisuhteen naisen kanssa.