Rihanna korispelissä – rintava paita varasti takuulla pelaajienkin huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on ollut runsaasti otsikoissa ulkomusiikillisten seikkojen vuoksi. Viime viikolla hän saavutti jälleen uuden rajapyykin, kun hänen Russian Roulette -kappaleensa musiikkivideo ylitti 100 miljoonan katsojan rajapyykin YouTubessa.

Eilen Rihanna esitteli uuden hiustyylinsä ja tänään hän vieraili Brooklyn Netsin ja Chicago Bullsin koripallo-ottelun yleisössä. Ringside-paikalla pelistä nauttinut supertähti tarjoili yleisölle ja takuulla myös pelaajille mielenkiintoista nähtävää, sillä hänen paitansa oli varsin antava.

Chris Brown vihjasi taannoin haastattelussaan, että Rihannan kansainvälinen kiertue oli hänelle rankkaa aikaa. Mies tunnusti, että pystyisi hyväksymään sen, jos popkaunotar pettäisi häntä naisen kanssa. Miesrakastajaa hän ei kuitenkaan kykenisi omien sanojensa mukaan sulattamaan. Aika näyttää, mikä on Chrisin ja Rihannan suhteen todellinen laatu.