Justin Bieberin keikalla raju välikohtaus – turvamiehet iskivät näyttävästi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Läntisen pallonpuoliskon tämän hetken suurin teini-idoli, laulaja Justin Bieber, on parhaillaan maailmankiertueella, joka on vienyt hänet nyt myös Lähi-Itään. Laulaja herätti taannoin positiivista huomiota Turkin Istanbulin keikallaan kunnioittamalla paikallisten muslimien rukouskutsua.

Dubaissa esiintyessään laulaja puolestaan joutui varsin rajun näköiseen välikohtaukseen. Justin Bieber esiintyi lavalla pianon äärellä, kun eräs faneista ryntäsi lavalle ja kosketti teinitähteä. Laulajan henkivartijat reagoivat tilanteeseen nopeasti, ja välikohtauksen myötä lavalla ollut piano kaatui.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Justin Bieber kuitenkin jatkoi kappaleen esittämistä ammattimaisesti hurjan näköisistä tapahtumista huolimatta. Pienen tauon jälkeen teinitähti palasi vielä lavalle esittämään hittinsä Boyfriend ja Baby. Välikohtauksesta on kuvattu videomateriaalia, joka löysi tiensä nopeasti Youtubeen.

19-vuotiaan Justinin oli taannoin määrä esiintyä Kööpenhaminassa kosmetiikkajätti Elizabeth Ardenin kuvauksissa, kun poppari osoitti mieltään ja saapui tilanteeseen huimaavat kuusi tuntia myöhässä. Saavuttuaan paikalle laulaja kieltäytyi käyttämästä hänelle annettua asua, joka oli suunniteltu kuvaussessiota varten. Asuun kuului muun muassa pikkolon hattu.