Koira näki pallon televisioruudussa – oli tulla isännälle kalliiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koirat rakastavat pallopelejä, ja suurin osa hauveleista tykkää hakea omistajansa heittämää palloa niin kauan, kun sitä sille vain jaksetaan heittää. Nyt internetissä pyörii video, jossa koira metsästää palloa jopa television kautta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Saksanpaimenkoira odottaa jännittyneenä television edessä pesäpallopeliä katsoen. Nelitassuinen tuijottaa peliä lähes hievahtamatta ja näyttää hyvin keskittyneeltä. Lopulta television pesäpallopelissä tehdään syöttö ja koira hyppää palloa, eli toisin sanoen televisioruutua, kohti.

Tilanne on vähällä tulla kalliiksi, sillä hauva hyppää päistikkaa taulutelevisiota päin. Gollegehousuinen omistaja hyppää sohvaltaan salamana pelastamaan televisiotason päältä putoavaa kuvaruutua, ja saa sen juuri ja juuri kiinni ennen putoamista. Omistajat varmaankin tyytyvät heittelemään lemmikilleen palloa jatkossa ulkosalla.