Maria Sharapovan vartalo tyrmäävänä uimapuvussa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Venäläinen tenniskaunotar Maria Sharapova erosi viime vuoden puolella poikaystävästään Sasha Vujacicista. Neitokaisen suhde koripallotähden kanssa päättyi jo syksyllä, minkä jälkeen vaalea urheilija on ollut sinkkuna.

26-vuotias Maria Sharapova on nyt ikuistettu Meksikon Esquire-lehden kanteen. Neito nähdään otoksessa nuden värisessä uima-asussa, joka tuo esille tähden tyrmäävän upean sporttivartalon.

mariasharapova07052013

Maria Sharapova korostaa olevansa yksityinen ihminen, joka ei halua revitellä elämänsä tapahtumia julkisuuden valokeilassa. Sharapova ja Vujacic alkoivat tapailla toisiaan jo vuonna 2009. Pariskunta eteni kihloihin asti, ja Maria sai mieheltä hulppean 250.000 dollarin kihlasormuksen. Säteilevän kaunis neitokainen on tehnyt urheilijan uransa lisäksi mallintöitä. Hänet on nähty muun muassa Sport Illustrated -lehden uimapukunumerossa ja Niken, Princen ja Canonin mainoksissa.