Nainen hurahti räsynukkeihin – tässä pakkomielteen tulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Raggedy Ann on kuvitteellinen Johnny Gruellen luoma hahmo, joka seikkailee lastenkirjoissa. Kyseessä on punatukkainen räsynukke, joka on syntynyt jo viime vuosisadan alussa. Raggedy Ann on saavuttanut Yhdysvalloissa suuren suosion, ja hahmo seikkailee noin 50 julkaistun teoksen sivuilla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Robyn Amato on nainen, jonka elämä on keskittynyt räsynukkehahmon palvomiseen. Nainen myöntää, että hänen naapureillaan ei ole hajuakaan siitä, että hänen talonsa on täytetty Raggedy Ann -aiheisilla tuotteilla. Räsynukkefani aloittaa aamunsa hyppäämällä lelujen täyttämään sänkyyn, jossa hän juttelee nukkelapsilleen.

Naisen talossa asuu yli tuhat räsynukkea, ja lelut tuijottavat talonsa asukkaita jokaisen huoneen nurkassa istuen tai roikkuen. Robynin aviomies Tony pitää vaimoaan sairaalloisen riippuvaisena kuvitteellisesta hahmosta. Alati kasvavaan kokoelmaan on uponnut jo hieman yli 15.000 euroa.