Ashley Greenen upea iltapuku korosti muotoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-kaunotar Ashley Greene on yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Näyttelijätär sai maaliskuussa valmiiksi Satanic-kauhuelokuvansa kuvaukset New Orleansissa, ja pian sen jälkeen hänen Hollywood-kotinsa tuhoutui rajussa tulipalossa ja hänen koiransa kuoli.

Nyt 25-vuotias Ashley Greene näyttää toipuneen tragediastaan, sillä eilen hän asteli monien muiden julkkisten tavoin MET Galan punaiselle matolle. Gaalassa Ashley oli pukeutunut näyttävään punaiseen iltapukuun, jonka etumus ei ainakaan liikoja peitellyt hänen rintamustaan. Kaunottaren muodot nousivat nimittäin asussa ikään kuin tarjottimelle.

Twilight-kaunotar Ashley Greene on noussut muutaman vuoden aikana tuntemattomuudesta maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon. Hän lukeutuukin Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Greene muutti 17-vuotiaana Los Angelesiin, jotta hän menestyisi näyttelijänä. Neitokaisella on myös sydämellä varustettu avaintatuointi korvan takana.