Mad Men -tähti on kaunotar myös ilman meikkiä – tältä näyttää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuositun Mad Men -draamasarjan tähti January Jones kertoi taannoin haastattelussa hiusongelmistaan. Neito on värjännyt omia hiuksiaan niin ahkerasti, että ne ovat alkaneet lähteä päästä.

35-vuotias kaunotar bongattiin juuri New Yorkissa JFK:n lentokentällä, jossa January esitteli paparazzeille meikittömät kasvonsa. Raikkaan oloinen näyttelijätär näytti otoksissa huomattavasti todellista ikäänsä nuoremmalta.

January Jones on ollut rooliensa lisäksi otsikoissa myös seurustelujensa merkeissä. Muutama vuosi sitten hän seurusteli nimittäin kolmen vuoden ajan laulaja Josh Grobanin kanssa. Sitä ennen hänen käsipuolessaan oli niin ikään kolmen vuoden ajan Ashton Kutcher, joka erosi äskettäin vaimostaan Demi Mooresta.