Kate Uptonin antava iltapuku korosti muhkeita muotoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen mallikaunotar Kate Upton on amerikkalaisen unelman ruumiillistuma. 20-vuotias neito on toiminut mallina vuodesta 2008 lähtien, ja esiintynyt nuorella iällä muun muassa Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.

Nyt Kate Upton on ikuistettu poistumassa vauhdikkaasti New Yorkissa järjestetystä MET Gala -tapahtumasta. Kaunottarella oli yllään täyspitkä vihreä iltapuku, joka onnistui kuitenkin paljastamaan neitokaisen muhkeita muotoja hänen noustessaan autoon.

Taannoin Kate Uptonin uutisoitiin suudelleen rapmoguli Sean ”P.Diddy” Combsia LIV-klubilla Miamissa. Pari helli silminnäkijöiden mukaan toisiaan baarin VIP-osastolla, ja heidän kerrottiin tavanneen myöhemmin New Yorkissa. Sekä räppäri että mallikaunotar ovat kiistäneet huhut romanssista, mutta aika näyttää tämänkin julkkisjuorun todellisuuden.