Talent-tuomarikaunottaren piukka peppu verhottiin pitsiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikaunotar Kelly Brook valittiin tänä vuonna Maxim-lehden listauksessa maailman viidenneksi seksikkäimmäksi naiseksi. Niin ikään Zoo-lehti listasi neitokaisen maailman viidenneksi kuumimmaksi kaunottareksi.

Nyt Kelly esittelee kurvikkaita muotojaan FHM-lehden kannessa. Britannian kuuluisimpiin kurvikuningattariin lukeutuva glamourmalli nähdään otoksessa mustassa pitsipaidassa, jonka läpi näkyy hänen stringipeppunsa. Julkkistähti vilkuilee kameraan viettelevä ilme kasvoillaan.

kellybrook09052013

Kellyn poikaystävä Danny Cipriani joutui taannoin onnettomuuteen rugbyjoukkueensa bileillan aikana. Mies nimittäin juoksi kaatokännissä bussin eteen, ja joutui sairaalaan törmäyksen jälkeen. Urheilija toipui kuitenkin pikkuvammoistaan nopeasti ja kiitteli pian sosiaalisessa mediassa saamastaan huolenpidosta.