Kristen Stewart auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Twilight-vampyyrikaunotar Kristen Stewart on viime aikoina asunut kultansa Robert Pattinsonin kanssa äitinsä luona. Komistus ilmaisi juuri ärtymyksensä asumisjärjestelyistä ja kertoi parin rakkauselämän kuihtuneen yksityisyyden puutteen takia olemattomiin.

Nyt Kristen Stewart on joutunut Los Angelesissa auto-onnettomuuteen. Hän törmäsi liikenteessä edellä ajavan auton takaosaan. Neitokainen vaihtoi vastuullisesti tietoja naiskuskin kanssa. Kukaan ei loukkaantunut kolarissa, kertoi E! Online -sivusto.

Robert Pattinson kertoi myös taannoin vihaavansa sitä, kun Stewartin naiset asettuvat yhteisrintamalla häntä vastaan. He muun muassa naputtavat miehen siivoustaidoista, ja anoppi utelee ahkerasti tyttärensä ja hänen poikaystävänsä suhteesta. Robert lepuuttaa ajatuksiaan talon takapihalta alkavassa Tyynessä valtameressä meloen.