Näin mokailtiin huhtikuussa – pelkkä katsominen tekee kipeää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Oman osionsa verkkovideoista muodostavat niin sanotut mokavideot, joissa nähdään erilaisia pieleen menneitä temppuja ja arkipäivän tilanteita. Nyt uusimmalle YouTube-videolle on koottu joukko pulssia nostattavia sattumuksia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Erään mummon aamutakki esimerkiksi syttyy palamaan, kun hän on laittamassa ruokaa keittiössään. Nainen huutaa kovalla äänellä tulen polttaessa häntä. Kaiken onneksi palo kuitenkin saadaan sammumaan.

Nuorukaisen parkour-sessio ei myöskään suju suunnitelmien mukaan ja hän törmää kesken liikkeen erääseen betonimuuriin. Erään miehen remonttitouhut saavat yllättävän käänteen, kun hänen poraamansa seinä romahtaa ja kaataa herran tikapuineen. Nauhalla nähdään niin ikään neuvokkaat tytöt, jotka torjuvat tiskin taakse pyrkivän varkaan lyömällä tätä voimakkaasti.