Pyörätuolimies esitteli huimat voimansa – et kykene samaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuntoilua voi harrastaa muuallakin kuin kuntosaleilla. Hyötyliikunnan piiriin voidaan laskea kävellen ja pyöräillen tehdyt työmatkat, rappusten käveleminen hissimatkan sijaan tai vaikkapa käsipainojen käyttäminen kotisiivouksen yhteydessä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Pyörätuolissa istuva nuori mies on nyt julkaissut YouTubessa videon, jossa hän näyttää esimerkkiä lasten leikkipuistossa tapahtuvasta kuntoilemisesta. Mies nostaa itsensä telineelle ketterästi ilmeisen hyvässä kunnossa olevilla käsivoimillaan, ja tekee näyttäviä ja hallittuja voimisteluliikkeitä telineellä helpon näköisesti pyörähdellen.

Mies muun muassa vetää telineellä leukoja yhden käden varassa ja nostaa koko vartalonsa hallitusti ilmaan vain toista kättään käyttäen. Selkeät ja hitaat liikkeet osoittavat nuoren herran omaavan huikean kehonhallinnan. Voimistelun lopuksi hän laskee telineeltä alas ja istuu sen alla olevaan pyörätuoliin.