Tokaluokkalainen sai potkut koulusta – leikki lyijykynällä pyssyä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme usein kertoneet mitä kummallisimpia syitä, joiden takia lapsia on erotettu kouluista. Joskus syynä on ollut väärä hiustyyli, sotaleikit tai kirosanat. Nyt saman kohtalon koki virginialainen tokaluokkalainen, joka leikki merijalkaväen sotilasta.

Entisen merijalkaväen sotilaan Paul Marshallin seitsemänvuotias Christopher-poika erotettiin koulusta, koska lapsi oli leikkinyt sotilasta lyijykynällä mielikuvituksellisesti ampuen. Koulusta erottamisen syynä oli eritoten pyssyjen paukuntaa matkineet äänet.

Christopherin koulun tiedottaja Bethanne Bradshaw kertoi Virginian paikallistelevisio Wavylle, että heillä on pyssyleikkien suhteen nollatoleranssi, sillä ne saattavat pelottaa muita oppilaita. Naisen mukaan poliisi ja roisto -leikit ovat historiaa, sillä lapset näkevät päivittäin televisiosta uutisia ampumavälikohtauksista.

Christopher lopetti leikkinsä heti opettajan huomautettua hänelle asiasta. Pojan isän mielestä koulujen säännöt ja erotussyyt ovat menneet liian pitkälle.

– Hän on vain normaali poika, joka käyttää leikeissään mielikuvitusta, isä sanoi uutiskanavalle.