Valenunnat yrittivät salakuljettaa kokaiinia – rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huumeiden salakuljettaminen ja piilottaminen vaatii rikollisilta äärimmäistä kekseliäisyyttä. Yksi suosituimmista tavoista lienee laittomien päihteiden kätkeminen erilaisiin ruumiinaukkoihin. Salakujettajat turvautuvat toisinaan hyvinkin röyhkeisiin keinoihin, eivätkä edes uskonasiat ole heille pyhää.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Karibian San Andresin saarelle laskeutui aiemmin tällä viikolla lentokone, jonka kyydissä olleet nunnat osoittautuivat olevan paholaisen asialla. Bogotasta Kolumbian korallisaarelle matkustaneen nunnakolmikon hallusta löydettiin nimittäin yhteensä kuusi kiloa kokaiinia, jotka oli teipattu naisten vartaloihin kiinni.

The Raw Story -sivuston mukaan poliisit olivat kiinnittäneet huomiota nuhjuisiin nunniin heidän hermostuneen käyttäytymisen vuoksi. Pian virkavallalle selvisi, että naiset olivat vain pukeutuneet nunnakaapuihin välttääkseen lentokenttähenkilökunnan epäilyt. Huumeita salakuljettaneet valennunnat passitettiin kuulusteluihin käsiraudoissa.