Bradley Cooper sai pakit – mainos herättää epäuskoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauhea kankkunen -elokuvien myötä supertähdeksi noussut näyttelijä Bradley Cooper äänestettiin vuonna 2011 maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Nyt kuuma näyttelijäkomistus lämmittää olemuksellaan Häagen-Dazs -jäätelöyhtiön mainosta.

Bradley viettelee mainoksessa tumman kaunottaren luokseen, ja he alkavat lähes muhinoida sohvalla. Yhtäkkiä nainen kuitenkin jättää Bradleyn oman onnensa nojaan ja menee viereisen oven taakse lipomaan jäätelöä sormestaan. YouTubessa nähtävillä oleva mainos on herättänyt ihmisten epäuskon. ”Kukaan nainen ei valitsisi jäätelöä Bradley Cooperin sijaan”, yksi katsojista kommentoi.

Bradley Cooper kertoi joutuneensa shokkiin kuultuaan olevansa vuoden 2011 seksikkäin mies. Näyttelijähurmurin omasta mielestään hän nimittäin näyttää joskus karmivalta. Tähden mielestä oli kuitenkin hienoa, että titteli nimettiin miehelle, joka ei ole malli. Bradley kertoi pitävänsä maineikasta voittoaan vitsinä ja hän toivoo, ettei titteli muuta asioita.