Kate Uptonin kansiposeeraus ei jää huomaamatta lehtihyllyssä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Kate Upton lukeutuu tämän hetken suosituimpiin ja seuratuimpiin supermalleihin. 20-vuotias kaunotar on toiminut mallina vuodesta 2008 lähtien, ja hän herätti alkuvuodesta laajaa huomiota poseeraamalla toistamiseen Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.

Nyt Kate Upton on nähdään vuorostaan muotia käsittelevän Vogue -lehden kesäkuun numeron kannessa. Kuva on ehkä vähemmän rohkea kuin taannoinen Sports Illustrated -kansikuva, mutta Kate osoittaa olevansa upea näky myös hieman vähemmän paljastavissa vaatteissa.

kateupton10052013

Taannoin Kate Uptonin uutisoitiin suudelleen rapmoguli Sean ”P.Diddy” Combsia LIV-klubilla Miamissa. Pari helli silminnäkijöiden mukaan toisiaan baarin VIP-osastolla, ja heidän kerrottiin tavanneen myöhemmin New Yorkissa. Sekä räppäri että mallikaunotar ovat kiistäneet huhut romanssista, mutta aika näyttää tämänkin julkkisjuorun todellisuuden.