Tämä uhkea TV-kaunotar valittiin Britannian seksikkäimmäksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen The Sun -lehti on maansa tunnetuimpia uutis- ja viihdemedioita. Nyt julkaisu on antanut lukijoidensa valita herkullisimmat ja seksikkäimmät tähtensä. Seksikkäimmäksi naiseksi äänestettiin Kelly Brook, joka sai lähes 43.000 ääntä.

Kuva: New Look
Kuva: New Look
Kuva: New Look
Kuva: New Look

Uhkea 33-vuotias Kelly Brook kertoi lehden haastattelussa olevansa otettu saamastaan tittelistä. Hänen lisäkseen listalle pääsivät brittikaunottaret Kate Beckinsale ja Coronation Street -saippuasarjan tähti Michelle Keegan. Myös kolmossivun tytöt Rosie Jones ja Keeley Hazell kuuluivat lukijoiden mielestä maan seksikkäimpään naiskauneuteen.

Seksikkäimmäksi miestähdeksi valittiin Benedict Cumberbatch, joka nähdään tulevassa Star Trek Into Darkness -elokuvassa pahiksena. Myös julkkisfutari David Beckham, toimintatähti Jason Statham, tulevan Man of Steel -elokuvan Supermies Henry Cavill ja näyttelijäkomistus Tom Hardy sijoittuivat hyvin äänestyksessä.