Justin Bieber Simpsoneihin – tältä supertähti näyttää piirrettynä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suurin teini-idoli laulaja Justin Bieber on kiertäyt viime päivinä Lähi-Idän esiintymislavoja. Laulajan suunnitelmissa on ollut tehdä Dubain kiertueellaan yhteensä peräti seitsemän stadionkonserttia. Nuori miestähti on ollut viime aikoina monenlaisissa ongelmissa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Kuten useat tähdet häntä ennen, myös Justin Bieber tulee esittämään itseään Simpsonit-sarjassa. 19-vuotias poptähti on nyt antanut Twitter-sivullaan esimakua tulevasta jaksosta. Julkaisemassaan kuvassa keltainen Justin Bieber nähdään managerinsa Scooter Braunin kanssa. Ensi sunnuntaina Yhdysvalloissa esitettävässä jaksossa tähti osallistuu laulukilpailuun, jossa myös Bart Simpson on mukana.

Silminnäkijä kertoi pari päivää sitten Bieberin ajelleen ylinopeutta pitkin Dubain katuja näyttävän valkoisella Lamborghinillaan, eikä kenellekään jäänyt epäselväksi kuka ratin takana kaahaili. Justin Bieber ei välttynyt ongelmilta edes Dubain reissunsa aikana esiintymislavalla, jossa hänen kimppuunsa hyökkäsi yli-innokas fani.