Euroviisut: Poptähti hehkuttaa Suomea ja Kristaa: ”Oikea meininki!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsin Malmössä järjestettiin eilen kansainväliselle medialle tilaisuus, jossa esiintyivät Pohjoismaiden euroviisuedustajat. Mukana esiintymässä oli siis myös Suomen edustaja Krista Siegfrids. Pohjoismaiden viisuartistien lisäksi joukossa oli suuri joukko muidenkin maiden edustajia.

Stara bongasi yleisöstä Scissor Sisters -yhtyeen ainoan naispuolisen jäsenen Ana Matronicin. Ana toimii Iso-Britannian viisukuuluttajana ja myöntää itsekin olevansa euroviisufani. Yhdeksi tämän vuoden suosikeistaan Ana mainitsee Suomen.

– Kristalla on oikea meininki. Kristan slogan ”More is more” on samaa tyyliä, jota mekin edustamme, ”Anything worth doing is worth overdoing”, Ana kertoi Staralle.

Ana on miettinyt Kristalle tulevaisuudensuunnitelmat valmiiksi.

– Kristan pitäisi päästä naimisiin, jotta voisi erota ja saada oman tositv-ohjelman. Ohjelmassa hän valitsisi itselleen uuden puolison, jolle voisi omistaa seuraavan vuoden viisukappaleensa Divorce Me. Seuraavana vuonna hänen ex-miehensä voisi osallistua viisuihin kappaleella Married her. Kristalla on käsissään teema, joka kirjoittaa itse itsensä, Ana naurahtaa.

Scissor Sisters olisi itsekin kiinnostunut osallistumaan viisuihin, mutta eivät toiveestaan huolimatta ole saaneet vielä kutsua edustamaan maataan Iso-Britanniaa. Ideoita yhtyeellä Anan mukaan olisi jo valmiina.

Jesse Thulin

Malmö