Aseistetut poliisit rynnivät Kardashianin kotiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieber, Ashton Kutcher, Kardashianit… Suuri joukko Hollywoodin kuumimpia tähtiä on jo joutunut pilasoittajien uhreiksi. Pilailijat ovat tehneet hätäpuheluita ja aiheuttaneet massiivisia poliisioperaatioita tähtien kodeissa.

20130511-233328.jpg

Nyt pilapuheluiden uhriksi on joutunut Khloe Kardashian ja hänen miehensä Lamar Odom, joiden kotiin rynni sankka joukko poliiseja ja jopa paloautoja, kun häirikkö oli tehnyt pilapuhelun. Puhelussa väitettiin, että Lamaria olisi ammuttu riidassa hänen asunnossaan.

Taannoin pilapuheluiden sarjasta epäiltiin erästä 12-vuotiasta poikaa, mutta tapaus ei selvinnytkään vielä silloin. Puhelut ovat nimittäin saaneet jatkoa, ja nykyisin ne ovat saaneet myös oman lempinimen celebrity swatting, joka viittaa poliisin erikoisjoukkoihin.