Chris Brown paljasti miksi erosi Rihannasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaisen r&b-tähti Chris Brownin suhde popkaunotar Rihannaan on ollut jatkuvassa käymistilassa siitä lähtien, kun pari palasi jälleen yhteen vuosien eron jälkeen. Nyt kullannuppujen on vahvistettu eronneen virallisesti.

Chris Brown täytti vastikään 24 vuotta, mutta sydänkäpynen Rihanna ei ollut mukana bileissä. R&b-tähti paljasti australialaisessa The Kyle and Jackie Show -radio-ohjelmassa, että mies aikoi juhlistaa ikääntymistään soolona.

– Aion tehdä sen sinkkuna. Loppujen lopuksi hän tekee kuten haluaa, hän on kiertueella. Välillämme tulee aina olemaan rakkautta. Keskityn vain itseeni. Olen aikuinen mies, minun pitää mennä eteenpäin, kertoi Chris Brown haastattelussa.

Räppäriltä kysyttiin, näkeekö hän Rihannan sielunkumppaninaan. Mies kertoi tulevansa aina rakastamaan popkaunotarta. Hän tunnusti olevansa tuskallisen tietoinen siitä, että ihmisillä on joskus eroavaisuuksia, ja erilaisia tarpeita ja toiveita.

– Hän on loppujen lopuksi vielä nuori tyttö. En voi vielä keskittyä seurustelemaan niin nuoren ihmisen kanssa. Olen itsekin vielä nuori. En voi keskittyä sellaiseen juuri nyt. Minun pitää mennä eteenpäin, ja olla paras Chris Brown, joka voin olla sen sijaan, että huolehtisin vieressäni olevasta henkilöstä.

Brown erosi eksästään toistamiseen viime kuussa. Pariskunta oli aiemmin onnellisesti yhdessä, kunnes räppäri pahoinpiteli tyttöystävänsä vuonna 2009. Suuri yleisö ei ole vieläkään antanut miehelle anteeksi tämän tekoa, vaan väkivaltaillan jäljet näkyvät hänen urassaan ja suosiossaan.