Lukiolaispoika raivostui epäpätevälle opettajalle – videosta valtava nettihitti

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalaisnuorukainen Jeff Bliss on noussut parin päivän sisällä yllättäen todelliseksi nettihitiksi. Maailmalle entuudestaan tuntematon nuorukainen tulikin yllättäen monelle tutuksi, kun hänen luokkatoverinsa kuvasi pojan ojentamassa opettajaa ja julkaisi videon verkossa.

Videolla näkyy, kuinka Duncanville High Schoolia käyvä Bliss sättii opettajaansa tämän huonoista opetusmetodeista. Nuorukaisen opettaja oli jo käskenyt tämän poistua luokkahuoneesta, kun Bliss päätti vielä sanoa sanottavansa opettajalleen. ABC Newsin mukaan poika ei tiennyt, että hänen luokkatoverinsa kuvasi yhteenoton puhelimellaan.

20130512-163235.jpg

Nuorukainen antaakin opettajalleen täyslaidallisen. Blissin mukaan opettajan tulisi saada oppilaat innostumaan opettamastaan aineesta valmiiden opetusmateriaalien jakamisen sijaan. Opettaja ei kuitenkaan liiemmin letkauta korvaansa oppilaan kommenteille, vaan hän sanoo tämän tuhlaavan hänen aikaansa.

Sittemmin Blissin vuodatus on levinnyt netissä huimaa vauhtia. ABC Newsin haastattelema nuorukainen on kuitenkin edelleen samaa mieltä kuin videon kuvaamisen aikaan, eikä hän kadu sanojaan. Luokkahuoneessa kuvattua videota on käyty katsomassa jo yli 3,2 miljoonaa kertaa.