Juoksumatolla tanssivasta miehestä netti-ilmiö – pystyisitkö itse samaan?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

YouTubeen on julkaistu video, jossa näytetään esimerkkiä siitä, miten juoksumatolla voidaan treenata muutenkin kuin paikallaan juosten. Kuntosalin juoksumatolla hölkkäävä mies nimittäin tanssii juoksemisen ohella täysin rinnoin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videon julkaissut David Wilson kertoo, että hän näkee saman miehen kuntosalilla melkein päivittäin. Muut kuntosalilla kävijät eivät tunnu kiinnittävän juoksumatolla tanssivaan mieheen lainkaan huomiota, ja he jatkavat treenejään omaan tapaansa, joten mies lienee entuudestaan tuttu näky monelle kuntosalin kuntoilijalle.

Video on saavuttanut YouTubessa miljoonakatsojamäärän ja se on noteerattu monessa suuressa mediassa, kuten Daily Mailissa, ABC-televisiokanavalla, Huffington Postissa ja FOX Newsissa. Tietääköhän mies itse päässeensä maailmankuuluksi tanssitähdeksi normaalin kuntosalikerran yhteydessä?