Kate Upton paljasti – näin teet kesästäsi ikimuistoisen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen Kate Upton poseerasi vastikään Vogue-lehden kannessa sensuellina. 20-vuotias neitokainen nähtiin otoksessa povekkaana värikkäässä asussa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Kate esiintyy Vogue-lehden kuvauksissa, jossa hänen yllään nähdään muun muassa vintage-henkisiä asuja ja uimapukuja. Uruguayssa tehdyissä kuvauksissa nainen kertoi myös parhaat kesävinkkinsä. Hänen kesäänsä kuuluvat esimerkiksi toimivat aurinkolasit, aurinkovoide ja mukavat sandaalit sekä langaton kaiutin musiikkinautintoja varten.

kateupton10052013

Taannoin Kate Uptonin uutisoitiin suudelleen rapmoguli Sean ”P.Diddy” Combsia LIV-klubilla Miamissa. Pari helli silminnäkijöiden mukaan toisiaan baarin VIP-osastolla, ja heidän kerrottiin tavanneen myöhemmin New Yorkissa. Sekä räppäri että mallikaunotar ovat kiistäneet huhut romanssista, mutta aika näyttää tämänkin julkkisjuorun todellisuuden.