Lindsay Lohanin vieroituksesta rankka – ADHD-lääkitys lopetettiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monista ongelmistaan tunnettu näyttelijätär Lindsay Lohan määrättiin vastikään 90 vuorokaudeksi vieroitushoitoon viimeisimpien sekoilujensa ansiosta. Tähti väitti taannoin juovansa vähemmän alkoholia kuin mitä media antaa ymmärtää ja käyttäneensä kokaiinia vain 4 – 5 kertaa elämässään.

Lindsay Lohan kirjautui The Betty Ford Center -vieroitushoitolaan viime viikolla. TMZ-verkkosivuston mukaan hän sai käyttää hoitonsa aikana vahvaksi luokiteltua Adderall-lääkettä, joka sisältää muun muassa amfetamiinia. Neitokainen teki viime kuussa selväksi, että hän suostuisi hoitoon vain, jos saa jatkaa Adderallin käyttöä.

Nyt tilanne onkin muuttumassa näyttelijättärelle tukalaksi, sillä lääkärit ovat lakanneet anniskelemasta Adderallia neidolle. Vaikka Lohanille onkin määrätty lääkettä varten resepti, vieroitusklinikka voi kieltäytyä antamasta hänelle lääkettä. Nyt TMZ uutisoikin, että näyttelijätär on raivoissaan lääkärien päätöksestä. Lohan haluaisi vaihtaa eri vieroitushoitolaan, mutta tämä ei kuitenkaan ole mahdollista.

TMZ:n mukaan Lohan joutuu vankilaan, ellei hän suorita hoitojaksoaan loppuun The Betty Ford Centerissä. Lindsay Lohan määrättiin vieroitushoitoon poliisille valehtelemisen takia. Nainen vaihtoi klinikkaa New Yorkista Kaliforniaan viime tingassa. Hänet on määrätty vastaavanlaiseen hoitoon jo peräti kuusi kertaa 26-vuotisen elämänsä aikana.