Rihannan ja Justin Bieberin huumediileri paljastui?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin tähtipiireissä vilisee huumeiden käyttäjiä, ja monet A-listan julkkikset piristävätkin juhlintaansa usein päihteillä. Nyt eräs julkimoiden tunnettu diileri on paljastunut. Hä on Mr Fixit -nimellä tunnettu Leon ”Starino” Anderson.

Anderson kehuskelee jatkuvasti hyvistä suhteistaan musiikki-, urheilu- ja elokuva-alan tähtien kanssa. Hän nimeää ystävikseen eräät maailman suurimmista tähdistä. Mies on hyvissä väleissä esimerkiksi Rihannan, Chris Brownin, Justin Bieberin Lewis Hamiltonin, Will.i.amin ja Nicole Scherzingerin kanssa.

Mies tapasi viime viikolla The Sun -lehden toimittajat, jotka teeskentelivät olevansa rikkaita bisnesmiehiä. Anderson järjesti reporttereille kokaiinia ja MDMA-huumetta. 26-vuotias diileri väitti heille olevansa julkkisten PR-mies, joka on neuvotellut useat heidän tärkeistä sopimuksistaan.

– Se on osa palveluani. Minun täytyy pystyä hankkimaan huumeita. Minulla on maailman suurimmat asiakkaat, kertoi Anderson The Sun -lehdelle.

– Olen heidän oikea kätensä. Kun he ovat Lontoossa ja haluavat mennä ulos, järjestän kaiken ravintoloista klubeihin, kaiken mitä he haluavat.

Diileri kertoi myös järjestävänsä asiakkailleen prostituoituja tarpeen mukaan. Hän paljasti tuntevansa parhaat tytöt, joiden kanssa voi viettää ikimuistoisia iltoja. Hän kertoi viettäneensä taannoin kuukauden kansainvälisen tähden kanssa ja järjestäneensä tälle kaiken bileistä tyttöihin.