Nainen lauloi hittibiisiä tauotta – lentokone teki hätälaskun

Matkailu Ohhoh! · Tim Isokivi

Countrylaulaja Dolly Partonin alunperin kirjoitama I Will Always Love You -kappale nousi uudelleen jättisuosioon Whitney Houstonin The Bodyguard -elokuvaa varten tulkitsemana. Edesmenneen Houstonin versio on yksi kaikkien aikojen parhaiten myydyistä singleistä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kappale ei kuitenkaan ole yhtä rakastettu kaikkien tulkitsemana. WBTV-kanava uutisoi tapauksesta, jossa lentokone teki välilaskun Los Angelesista New Yorkiin kulkeneella reitillä, jotta matkan aikana häiriöksi käynyt matkustaja saatiin pois koneesta. Syynä oli se, ettei nainen suostunut lopettamaan Whitney Houstonin hittikappaleiden laulamista.

YouTubeen on päätynyt tapauksesta videomateriaalia, jossa nähdään, kuinka viranomaiset kuljettavat naista pois lentokoneesta. Nainen ei suostu lopettamaan I Will Always Love You -hitin laulamista edes ulos kannettaessa. Nainen pääsi myöhemmin vapaaksi ilman syytteitä, mutta American Airlines -lentoyhtiö ei antanut naisen matkustaa enää määränpäähänsä.