Cascada poseerasi alastomana Playboyssa – tältä näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksaa euroviisuissa edustaa tänä vuonna danceyhtye Cascada. Jo kuusi albumia julkaissut yhtye on tunnettu pääosin covereistaan, kuten Everytime We Touch ja Because The Night, mutta myös omista hiteistään, kuten Evacuate The Dancefloor, joka nousi listaykköseksi ilmestyttyään vuonna 2009.

Euroviisujen finaalissa Cascada kilpailee kappaleella Glorious. Yhtye on tunnettu myös muista kuin musiikillisista ansioistaan. Vuonna 2011 yhtyeen solisti Natalie Horler poseerasi nimittäin Playboy-miestenlehden kannessa alastomana. Kyseessä oli ennen kaikkea uuden juuri ilmestyneen Original Me -albumin markkinoinnista.

Cascada ei ole ainoa sulojaan esitellyt kaunotar viisujen historiassa. Vuoden 2001 Saksan edustaja Michelle päätyi myös Playboyn aukeamille ryntäineen edistääkseen laulu-uraansa. Istanbulin vuoden 2004 euroviisujen Belgian edustajan Xandeen alastonkuvat nousivat julkisuuteen hetkeä ennen kisoja ja huhujen mukaan oli osasyynä maan karsiutumiseen vuotensa semifinaalista. Kroatian vuoden 2006 edustaja, muhkeahuulinen Severina nousi otsikoihin ennen kisoja nettiin vuotaneella kotivideollaan, jossa suoritti aktia silloisen poikaystävänsä kanssa.

Jesse Thulin

Malmö