Rihanna vilautteli farkkuliiveissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna on yksi viihdemaailman seuratuimmista tähdistä niin musiikillisten kuin ulkomusiikillisten seikkojen ansiosta. Taannoin hän saavutti uuden rajapyykin, kun hänen Russian Roulette -kappaleensa musiikkivideo ylitti 100 miljoonan katsojan rajapyykin YouTubessa.

Lievä vilauttelu ei ole Rihannalle mitään uutta, ja nyt poptähti on jälleen kohahduttanut tuoreella Instagram-kuvallaan. Jakamassaan otoksessa tähti nähdään nimittäin niukassa farkkuliivissä, jonka hiha-aukko tarjoaa varsin antoisan näkymän Rihannan toiseen rintaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Chris Brown vihjasi taannoin haastattelussaan, että Rihannan kansainvälinen kiertue oli hänelle rankkaa aikaa. Mies tunnusti, että pystyisi hyväksymään sen, jos popkaunotar pettäisi häntä naisen kanssa. Miesrakastajaa hän ei kuitenkaan kykenisi omien sanojensa mukaan sulattamaan. Aika näyttää, mikä on Chrisin ja Rihannan suhteen todellinen laatu.