Rod Stewart söi steroideja – penis pieneni

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmankuulu rocktähti Rod Stewart on niittänyt menestystä useiden vuosikymmenien ajan. Laulaja tuli pari vuotta sitten isäksi jo kahdeksannen kerran. Nyt tähti myöntää käyttäneensä steroideja äänensä säilyttämiseksi – tosin sivuvaikutuksena hänen peniksensä pieneni.

68-vuotias muusikko paljasti taannoin hyppäävänsä aina urheilun ja kuntoilun jälkeen jääkylmään kylpyyn sukukalleuksiinsa asti. Hän hehkutti urheilunjälkeisen rutiinin nimittäin tekevän hyvää hänen lihaksilleen. Nyt tähti paljastaa olleensa aikoinaan steroideihin koukussa, koska ne sen sijaan paransivat hänen äänenlaatuaan.

Mojo-lehdelle riippuvuutensa salat paljastanut rokkari myöntää, että sivuvaikutuksena hänen sukukalleutensa kokivat kutistumisen. Lisäksi steroidit aiheuttivat hänelle vatsahaavan, lihomista ja univaikeuksia. Mies naposteli biokemiallisia yhdisteitä 80-luvulla.

Rod Stewart, oikealta nimeltään Roderick David Stewart, nousi rocktähdeksi jo 1960-luvun loppupuolella The Jeff Beck Group -yhtyeen riveissä. Hän suuntasi soolouralle vuonna 1969. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat muiden muassa Da Ya Think I’m Sexy?, Sailing ja Have I Told You Lately. Ennen menestystään musiikin parissa Stewart haaveili ammattilaisjalkapalloilijan urasta.