Justin Bieber juopotteli viidakossa – julkaisi kuvan verkossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suurin teini-idoli Justin Bieber pääsee pian esittämään itseään supersuositussa Simpsonit-animaatiosarjassa. Jakso esitetään Yhdysvalloissa ensi sunnuntaina. Parhaillaan nuori tähti on pitkällä maailmankiertueella.

19-vuotias Justin on liian nuori nauttimaan olutta kotikaupungissaan Los Angelesissa, mutta maailmalla kiertäessään mies voikin sitten nautiskella mielin määrin maltaista herkkua. ”Biebsu” julkaisi äskettäin Instagram-blogissaan otoksen Afrikasta, jossa hän juo olutta ystävänsä Lil Twistin kanssa.

– Oluet viidakossa, kirjoitti Justin Bieber blogiinsa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Silminnäkijä kertoi Bieberin ajelleen jokin aika sitten ylinopeutta pitkin Dubain katuja näyttävän valkoisella Lamborghinillaan, eikä kenellekään jäänyt epäselväksi kuka ratin takana kaahaili. Justin Bieber ei välttynyt ongelmilta edes Dubain reissunsa aikana esiintymislavalla, jossa hänen kimppuunsa hyökkäsi yli-innokas fani.