Peura iskeytyi bussin tuulilasin läpi – katso uskomaton video

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Uutisoimme ajoittain myös eläinten ja ihmisten ihmepelastumisista, joissa saadaan usein kiittää uskomatonta tuuria tai korkeimpia voimia selviytymisestä. Nyt internetissä leviää video, jossa nähdään villin peuraeläimen hurja bussireissu.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Pennsylvanialainen bussikuski John Porter joutui hiljattain todistamaan järisyttävää tapahtumaketjua, kun yhtäkkiä peura iskeytyi kesken ajomatkan linja-auton tuulilasista sisään. Eläin mätkähti lasin läpi kuskin viereen ja pomppasi iskun jälkeen salamana pystyyn.

Gawkerin mukaan eläin selvisi tällistä säikähdyksellä, vaikka se jatkoi paniikinomaista juoksenteluaan myös linja-auton sisällä tolppiin ja istuimiin törmäillen. Lopulta kuski sai pysäytettyä ajoneuvonsa tien sivuun, ja peura kirmasi avonaisesta ovesta takaisin luontoon.