Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin synttärilahjat puhuttavat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Twilight-vampyyripari Robert Pattinson ja Kristen Stewart ovat molemmat juhlineet hiljattain syntymäpäiviään. Kun Pattinson osti naiselle syntymäpäivälahjaksi 35.000 euron arvoisen kynän, tilasi Stewart vastapalveluksena kullalleen käsintehdyn snooker-pöydän Englannista.

Hollywood-tähtien lahjabudjetti on hieman erilainen kuin normaalilla kadun tallaajalla. Silti Daily Star tietää kertoa, että 27 vuotta täyttänyt Robert Pattinson ei välitä kalliista lahjoista, kuten korukelloista tai luksusautoista. Kristen Stewart on kuitenkin keksinyt mielitietylleen spesiaaliyllätyksen.

Lahjaksi Englannista asti tilattu snooker-pöytä lienee Pattinsonin mieleen, sillä mies rakastaa viettää ystävineen aikaansa pöydän ääressä pelaten ja olutta nauttien. Ajattelevainen tyttöystävä tilasi samalla rapakon takaa myös englantilaisia herkkuja, kuten teetä ja ketsuppia, jotka ovat niin ikään miehen mieleen.

Kristen Stewartin viimekesäinen pettämisskandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa pian kuvien leviämisen jälkeen. Pattinson ja Stewart ovat sopineet riitansa ja asuneet viime aikoina naisen vanhempien luona.