Harvinaisen typerä syy pahoinpitelylle – liikaa suolakurkkuja patongissa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Amerikkalaisille pikaruoka on tunnetusti vakava asia. Uutisoimme taannoin tapauksesta, jossa isä ja poika uhkailivat ravintolan autokaistan myyjää rynnäkkökiväärillä tämän unohdettua heidän tilauksestaan kananpalat. Nyt Yhdysvaltojen Bostonista kantautuu hieman samankaltainen tapaus.

Tina Drouin tilasi nimittäin pihvi- ja juustopatongin paikallisella rautatieasemalla sijaitsevasta Nathan’s Famous Hot Dogs -ravintolasta. 49-vuotias nainen raivostui ravintolan työntekijän laittaessa hänen patonkiinsa ”liikaa täytteitä” ja alkoi huutamaan tälle solvauksia.

Asiakas vaati myyjältä rahojaan takaisin, johon tämä ei kuitenkaan suostunut. Siinä vaiheessa Drouin löi naispuolista myyjää kasvoihin ja kaatoi kaksi suolakurkkupurkkia lattialle.

Nainen pakeni paikalta, mutta ravintolan myyjä juoksi hänet kiinni ja piteli hyökkääjää paikoillaan poliisien tuloon asti. Drouinin kertoi viranomaisille raivostuneensa ravintolan työntekijälle tämän laitettua hänen patonkiinsa liikaa suolakurkkuja. Boston.com -verkkosivuston mukaan naista odottaa syyte pahoinpitelystä.