Chloe Sims juhli antavassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian suosituimpiin saippuasarjoihin lukeutuva The Only Way Is Essex nähdään Suomessa nimellä Glamourelämää Essexissä. Ohjelman tähdet ovat nousseet maansa seuratuimpien seurapiirineitokaisten joukkoon ja yksi heistä on Chloe Sims.

TOWIE-hittisarjan kohukaunotar kuvattiin eilen Cannesissa, jossa hän juhlisti kaupungissa käynnissä olevia elokuvafestivaaleja Torch-klubilla yhdessä ystävinsä kanssa. Chloe oli sonnustautunut bileisiin antavaan keltaiseen bilemekkoon.

30-vuotias Chloe Sims tuli tunnetuksi suositusta The Only Way Is Essex -saippuasarjasta. Lokakuussa 2010 alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. 34EE-rintainen Chloe on yksi sarjan suosituimmista tähdistä. Kolmas TOWIE-tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Ohjelmaa on verrattu muun muuassa Jersey Shore -realitysarjaan.