Koira tunnistaa pentuaikansa hitin – ihastuttava reaktio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muisti on lähinnä pelkästään selkärankaisille olennoille ominainen piirre. Jotta ihminen tai eläin pystyy oppimaan jotain, tulee hänellä olla siihen tarvittavaa muistikapasiteettia. Joidenkin eläinten muistin on todistettu olevan jopa niin hyvä, että ne löytävät esimerkiksi ruokakätköjään pitkänkin ajan jälkeen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Koirat oppivat kouluttamalla erilaisia temppuja ja asioita. Moni lemmikinomistaja kuitenkin tietää, että eläimet pystyvät myös muistamaan tapahtumia esimerkiksi niiden menneisyyteen liittyen. Superdatsun-nimimerkki on nyt julkaissut YouTubessa videon, jolla nähdään pentuaikojaan muisteleva Rev-koira.

Revin omistaja paljastaa, että hän lauloi koiranpennulle aina Adelen tiettyä kappaletta. Kun omistaja pistää nykyään samaisen laulun soimaan, herää täysikasvuinen koira vaikka kesken unien ja tulee kaiuttimen lähelle laulamaan Adelen kanssa omaan tyyliinsä.